Köpeğe tecavüz ederek öldürdü; polisler geldiğinde... Her satırı iğrenç!

Köpeğe tecavüz ederek öldürdü; polisler geldiğinde... Her satırı iğrenç!
Ankara Küçükesat'ta Volkan Uzun isimli kişinin sabah 4 civarında uzaktan akrabaları olan kişiler tarafından cenazeleri olduğu için kendisine emanet edilen cocker cinsi köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi.

tolgahan-karaoglu-001.pngTOLGAHAN KARAOĞLU - GÜNBOYU

Ankara'nın Küçükesat semtinde Volkan Uzun isimli kişinin sabah 4 civarında kendisine emanet edilen cocker cinsi köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi.

Köpeğin sesleri sonrası komşuların şikayetiyle polislerin harekete geçtiği öğrenildi. Polislerin, köpeğin sahibinin oğlu ile birlikte kapıyı kırarak içeri girdiğinde köpeği ölü, şahsı da aşırı alkollü, yarı çıplak halde ve baygın şekilde yatarken bulduğu ifade edildi.

Uzun gözaltına alınırken, tecavüz edilen köpek acılar içinde öldü.

Köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen Volkan Uzun'un Kızıl Elma Ocakları Teşkilat Başkanı, Beştepe Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı olduğu bildirildi.

Şahsın köpeği tecavüz sonrası yıkadığı tespit edilirken köpeğin sahibi şikayetçi oldu.

HAYKURDER'DEN AÇIKLAMA

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği tarafından (HAYKURDER) Günboyu'na yapılan açıklamada hayvanları koruma kanununun henüz çıkmaması sebebiyle suçlamanın mala zarar verme suçu yönünden yürütüldüğü ve dolayısıyla ilerleyen saatlerde serbest bırakılmasının beklendiği belirtildi.

Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Twitter'da "Volkan Uzun Tutuklansın" #VolkanUzunTutuklansın etiketi gündemde kısa sürede 1. sıraya kadar yükseldi.

gundem-001.jpg

 

t2-007.jpgt3-005.jpgt4-004.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar