Göksel Gümüşdağ "Erdoğan destek veriyor mu" sorusuna çok sert yanıt verdi

Göksel Gümüşdağ "Erdoğan destek veriyor mu" sorusuna çok sert yanıt verdi
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ şampiyonluklarını şaibeli olarak yorumlayan Albayrak grubuna sert ifadelerde bulundu.

2019-2020 sezonu şampiyonu Başakşehir oldu. 

Başakşehir'in şampiyonluğunun ardından Albayrak grubuna ait yayın organları şampiyonluğu şaibeli olarak yorumladı ve manşetlerine taşıdı. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise bu konuları Milliyet'ten Şansal Büyüka'ya anlattı. 

Gümüşdağ şunları söyledi: 

Ş.B: Şampiyonlukta yarıştığınız Trabzonspor için de sezon boyu siyasetin desteklendiği söylendi. Ancak sizin şampiyonluk maçınıza ve şampiyonluk gösterilerine Bilal Erdoğan da katıldı. Takımlar üstünden siyasette bir güç gösterisi mi var acaba?

G.G: -Hiç ilgisi yok. Bilal Erdoğan benim çok sevdiğim, çok yakın kardeşimdir. Sadece bu maça gelmedi ki... Bu sezon bizim birçok maçımıza geldi. Bu maç da sadece onlardan biriydi. Ayrıca Trabzonspor'a, Sivasspor'a başarılar diliyorum, çok iyi yarıştılar. Her takımımız iyi olsun ki, rekabet artsın. Bundan mutlu oluruz.

Ş.B: Avrupa kupalarında bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz?

G.G: Bakın, Türkiye bu sezon Avrupa kupalarında 25 puan topladı. Bu 25 puanın 11 puanını Başakşehir kazandı. Bir başka oranlamayla ülke puanının % 45'ini Başakşehir sağladı. Galatasaray 6, Trabzonspor 3.5, Malatya 2.5, Beşiktaş 2 puan aldı. En önemlisi, Başakşehir'in topladığı puanlarla, ülke puanı olarak çekiştiğimiz Avusturya'yı geçtik. 

Türkiye Şampiyonu'nun 2020-21 sezonunda eleme maçı oynamadan gruplara direkt katılımını sağladık. Burada da mı arkamızda siyaset var? Bu lafları çıkaranlar Allahlarından bulsunlar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar