Konserler festivaller bir bir iptal edilirken AKP’li belediyeden dansözlü eğlence!

Konserler festivaller bir bir iptal edilirken AKP’li belediyeden dansözlü eğlence!
AKP'li Marmaraereğlisi Belediyesi bazı basın çalışanları ve ailelerine yönelik düzenlediği gezide dansöz oynattı.

Demokratik Sol Parti’den AKP’ye geçen Hikmet Ata’nın başkanlığını yaptığı Marmaraereğlisi Belediyesi bazı basın çalışanlarına ve ailelerine yönelik bir gezi düzenledi. Düzenlenen gezide ise dansöz oynatıldığı görüldü.

“BELEDİYE BÜTÇESİNDEN GEZİ"

Odak Haber’de yer alan habere göre, Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediyesi’nin bazı basın çalışanları için belediye bütçesinden organize ettiği gezide, alkol eşliğinde dansöz oynattığı görüntüler ortaya çıktı.

AKP'li Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kuşadası’nda gazetecilere gezi düzenledi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından tüm ücretleri karşılanan tam pansiyon otelde gazeteciler dansöz eğlencesini takip etti.

Bu görüntüler ise medyada tepki çekti.

BELEDİYE ZOR DURUMDAYKEN İSRAFTAN KAÇINILMALIDIR

CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, Belediyenin ekonomik anlamda sıkıntı çektiğini ve bu günlerde yapılan eğlencenin uygun olmadığını dile getirdi.

Çalışkan, şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz ay Marmaraereğlisi’nde belediye arsalarını satışa çıkartan Belediye Başkanı Hikmet Ata, şimdi belediye bütçesinin gezilerde ve lüks otellerde harcanmasına neden oluyor. Belediye personeline maaş ödeyemediği ve iş yapamadığı için belediye arsalarını satışa çıkartıp kendi meclis üyelerinin bile arsa satışını reddettiği Hikmet Ata’nın gazetecilere gezi ve lüks bir otelde etkinlik düzenlediğini gördük. Ülke ekonomisinin zor durumda olduğu bir dönemde belediye de zor durumdayken israftan kaçınılmalıdır. Belediye arsaları bir bir satılırken bu neyin gezisi ve eğlencesidir. Tüm kamu kurumlarında israftan kaçınılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar