Şarkıcı Hatice'nin estetiksiz halini görenler tanıyamadı! Bambaşka biri oldu

Şarkıcı Hatice'nin estetiksiz halini görenler tanıyamadı! Bambaşka biri oldu
Bir zamanlar müzik sahnesine damga vuran Hatice, son zamanlarda yaptığı estetik müdahalelerle gündeme oturdu. Ünlü şarkıcı, son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti ve estetik operasyonlarının etkisiyle tanınmaz hale geldi.

iiu.jpg

Asıl adı Hatice Çakar olan şarkıcı, sık sık gündem yaratan açıklamalarıyla da dikkat çekiyor. 90'lı yıllarda "Farfara" ve "Çıt Çıt" gibi şarkılarla tanınan Hatice, yıllar içinde görünüşünde radikal değişiklikler yaşadı. Estetik operasyonlar sonrası farklı bir görünüme kavuşan şarkıcı, cesur pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Estetik müdahalelerin aşırıya kaçması sosyal medyada tartışmalara neden oluyor.

878.jpg

Hatice'nin dudaklarını, burnunu, dişlerini ve göğüslerini estetik yaptırdığı biliniyor. Ayrıca, kaşlarını kaldırtarak da görünümünde değişiklik yaptı. Bu operasyonlar sonucunda, Hatice'nin geçmişteki doğal görünümünden eser kalmadı.

0x0-yarim-elmanin-guzeli-janset-pacal-bir-doneme-damgasini-vurmustu-50-yasindaki-janset-pacali-bir-de-simdi-gorun-1650541162981.webp

Sosyal medyada, Hatice'nin estetiksiz hali ile estetikli hali arasındaki büyük fark sıkça tartışılıyor. Hatice, geçmişte estetiksiz olduğu döneme gönderme yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor ve bazen estetik müdahalelerine olan pişmanlığını dile getiriyor.

0pp.jpg

ty.jpg

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar