Kocaeli'de Nilüfer Akcoşkun Bozdağ, sadrazam torunu olduğunu öğrendi hemen miras davası açtı: Bu şehrin yarısı onun

Kocaeli'de Nilüfer Akcoşkun Bozdağ, sadrazam torunu olduğunu öğrendi hemen miras davası açtı: Bu şehrin yarısı onun
Kocaeli’de annesinin vefatından sonra sadrazam torunu öğrenen kadın Çeşme’nin yarısının kendisine ait olduğunu iddia etti.

43 yaşındaki Nilüfer Akcoşkun Bozdağ, annesinin vefatından sonra sadrazam torunu olduğunu öğrendi. Melek Mehmet Paşa'nın 6'nci kuşak torunu olduğunu iddia eden kadın, "İstanbul'da Kasımpaşa'dan Edirnekapı'ya kadar arsalar, köşkler, yalılar... artı Çeşme'nin yarısı bize ait" dedi.

a.jpg

ATV Haber'in haberine göre, Bozbağ, Melek Mehmed Paşa'ya ait İstanbul ve Çeşme'deki vakıflardan hak talep edebilmek için dava açtı.

Bozbağ şunları söyledi:

Akrabalarımızla tanıştık ve yavaş yavaş hepsinden tek tek bilgi öğrenmeye başladım ve en son Melek Mehmed Paşa'ya kadar geldim. İstanbul'da Kasımpaşa'dan Edirnekapı'ya kadar arsalar, köşkler, yalılar... artı Çeşme'nin yarısı bize ait. Dedemin annesi Ayşe Kaynak. Her şey Ayşe Kaynak'a bağlı. Çünkü onun babası İsmail Hakkı Alca, Çeşme'nin ilk kurucusu. Annesi Ayşe, işte bizim Melek Mehmed Paşa'nın kızı olmuş oluyor. Çeşme'nin ilk kurucusu ve Çeşme'nin belediye başkanı dedemin dedesi olmuş oluyor İsmail Hakkı Alca. Babası toprak ağasıymış, Çeşme'nin toprak ağasıymış. 6'ıncı kuşağa kadar bunlar kimsenin haberi yok. Kazanırsam Çeşme'ye yerleşeceğim ve Çeşme'yi tekrardan kuracağım. İstanbul'daki yerler için de arsaları da böyle bırakmayacağım, hepsini çalıştıracağım.

3-phwf.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar