Son seçimde AKP'ye oy veren kadın: Bir an önce yurt dışına gitmek istiyorum

Son seçimde AKP'ye oy veren kadın: Bir an önce yurt dışına gitmek istiyorum
Son zamanlarda art arda gelen zamlara ve ve sığınmacılara isyan eden kadın vatandaş, AKP'ye oy verdiğini belirterek, "Verdik. Gittik zaferi de kutladık ama şimdi hiç sesimiz çıkmıyor. Kendimiz yaptık kendimiz bulduk." dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

'Kanal Dünya' isimli Youtube kanalına konuşan bir kadın, seçimlerin ardından gelen zamları ve Türkiye’nin sığınmacı politikasını eleştirdi.

Bir an önce yurt dışına çıkmak istediğini belirten kadın, "Avrupa’ya gitmek istiyorum. Almanya'da işçi alımı da var. Çocuklarımızın geleceği için. Çünkü zor. Her yer yabancı, çocuklarımızı sokağa gönderemiyoruz.” dedi.

Muhabirin, “Sığınmacılar mili güvenlik oluşturur mu?” sorusuna, kadın “Kesinlikle. Onlar en zengin içimizde, biz karnımızı doyurabildiğimize şükrediyoruz. Çünkü bir sığınmacının evine 50-60 bin girerken bizim 20 bin bile zor giriyor. Çok haksızlık oldu, içler acısı." şeklinde cevap verdi.

Muhabirin "Haksızlık yapanlara oy verdin mi?" sorusuna ise kadın, şu şekilde cevap verdi:

"Verdik. Gittik zaferi de kutladık ama şimdi hiç sesimiz çıkmıyor. Kendimiz yaptık kendimiz bulduk. Keşke Avrupa gibi olabilsek... Keşke bu kadar insanı içimize almasaydık... Çocuklarımızın geleceği çok kötü... İnsanlara bir korku oldu, 'Vatan elden gidecek, oy vermezsek şöyle olacak, yok iç savaş çıkacak. En iyisi bu' diye."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar