Astrolog Zuhal Taşcı, ağustos ayı için tarih vererek uyardı: Yangınlar, deprem, dolar, altın

Astrolog Zuhal Taşcı, ağustos ayı için tarih vererek uyardı: Yangınlar, deprem, dolar, altın
Astrolog Zuhal Taşcı, ağustos ayına ilişkin genel görünümü paylaşarak tarih verip uyardı. Taşcı yangınlar, deprem ve borsaya ilişkin önemli uyarılar yaptı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Karma Astrolog ve eğitmen Astrolog Zuhal Taşcı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Ağustos ayının Nisan ve Mayıs tutulmalarını tetikleyen tarihleri açıkladı.

Yangınlar ve ekonomiye ilişkin uyarılar yapan Taşcı, paylaşımında şunları söyledi:

Diyebiliriz ki büyük yangınlar, anormal hava koşulları, denizden gelecek tehlikeler ve orta şiddette depremsellik devam edebilir.

Finansal alanda dolar, altın yükselişi yavaşlayacak olsa da Eylül ayında tekrar yukarı yönlü gidebilir. (Yatırım tavsiyesi değildir, potansiyel öngörüdür)

Yine borsada spekülatif ani iniş çıkışlar 8 Ağustos itibari ile görebiliriz. Ekonomik olarak da maalesef her şeyin daha bir pahalı olmaya doğru gittiği bir ay.. Ay sonu tabiri caizse kemer sıkma algısına girebiliriz. Kişisel olarak da Ağustos ayı aynı zamanda geçmişte yarım kalan projeleri işleri, konuları, ilişkileri geliştirme ve hayata dökme (adım atma) anlamında destekli bir ay. Yalnız dikkat edin yeni bir adım olmayacak bu daha önce yarım kalanlar destekleniyor Yıldız Tozum. Zorluklarımız kolaylansın dilerim.

gff.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar