Melek Mosso'ya bir yasak daha!

Melek Mosso'ya bir yasak daha!
Kocaeli Valiliği, 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’nı gerekçe göstererek FullFest’i iptal etti.

Kocaeli Valiliği, sanatçı Melek Mosso’nun da sahne alacağı, Kandıra’da 10-11-12 Haziran’da yapılacak gençlik festivali FullFest’i ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçesiyle iptal etti.

Son dönemde gelen konser ve festival yasaklama kararlarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Derince’de Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından, 10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kandıra Seyrek Plajı''nda düzenlenmesi planlanan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından iptal edildi.

Melek Mosso ve Sagopa Kajmer gibi sanatçıların sahne alacağı ve 3 gün sürmesi planlanan festival, Kocaeli’de 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçe gösterilerek iptal edildi.

İptal edilen festivalde ilk gün sahne alacak sanatçılar içerisinde yer alan Melek Mosso’nun, Isparta’da vereceği konser de iptal edilmiş, yerine Seda Sayan konseri eklenmişti. (ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar