Kızının sevgilisini tüfekle vurarak öldürmüştü! Cinayeti genç kızın itirafı çözdü

Kızının sevgilisini tüfekle vurarak öldürmüştü! Cinayeti genç kızın itirafı çözdü
Adana’da sevgilisinin babası tarafından tüfekle vurularak öldürülen 19 yaşındaki Arda Demirci’nin neden öldürüldüğü ortaya çıktı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İ.A. adlı genç kız aynı mahallede oturan sevgilisi Arda Demirci ile ilişkisini sonlandırmak istediğini belirtti. Çift arasında yaşanan anlaşmazlık sonucunda çıkan kavgada işler kontrol edilemez bir hal aldı.

İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, evden aldığı av tüfeğiyle Demirci'ye ateş açtı. Göğsüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

adana-ayrilmak-isteyen-kizina-elimde-fo-51115-5.jpg

“ELİMDE FOTOĞRAFLARIN VAR”

Cinayetin arka planında tehdit ve şantaj olduğu ortaya çıktı. Genç kız sevgilisinin kendisini “Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim” diyerek tehdit ettiğini itiraf etti. Ailesinin gence kızlarını rahat bırakması için görüşme teklif ettiğini ancak bu teklifin reddedildiği de söyledi.

adana-ayrilmak-isteyen-kizina-elimde-fo-51115-1.jpg

“BİZE KÜFRETTİ KEŞKE BÖYLE OLMASAYDI”

Cinayeti işledikten sonra polise teslim olan Mehmet Akkel ifadesinde şunları söyledi: Bizi küfrederek evinden kovdu. Eve geldiğimde sinirim çok bozulmuştu. Kafamı dağıtmak için maç izlemek istedim. O sırada sokaktan geçerken, evimin önünde durup bize yönelik küfretti. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle olmasaydı.

Mehmet Akkel, mahkeme tarafından tutuklandı.

adana-ayrilmak-isteyen-kizina-elimde-fo-51115-4.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar