Antalya'da oğlunu okula uğurlayan baba hayatının kabusunu yaşadı!

Antalya'da oğlunu okula uğurlayan baba hayatının kabusunu yaşadı!
Antalya’da 11 yaşındaki oğlunu okula uğurlayan baba saniyeler sonra hayatının kabusunu yaşadı. Kendi elleriyle çektiği anı çığlıklarla son buldu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Turgut Reis Caddesi üzerinde 4. sınıf öğrencisi Kayra Ege Yurdunkulu, evinden okula gitmek için yola çıktı. Baba Halil İbrahim Yurdakul, oğlunun mutlu anlarını hatıra olarak saklamak için bu anı video kaydına aldı.

aw199585-07.jpg

SANİYELER İÇİNDE HAVADA SAVRULDU

Küçük çocuk yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde beklerken, bir araç geçmesi için yolun sağ şeridinde durdu. Ancak sol şeritten gelen başka bir araç, Kayra Ege'ye çarparak küçük çocuğu havaya savurdu.

Gözleri önünde oğlunun başına gelen feci kazayı gören ve saniye saniye kaydeden baba hayatının şokunu yaşadı.

aw199585-02.jpg

“SADECE ANNE VE BABALAR ANLAR, ÇOK KÖTÜ”

Kazanın ardından ufak yaralarla ölümden dönen minik Kayra Ege’nin babası Halil İbrahim Yurdunkulu, o anları şöyle anlattı: Oğlum öğle arası için okuldan gelmişti. Tekrar okula giderken hatıra olması için video çekiyordum. Aracın birisi durdu, çocuğa ‘geç’ diye işaret yaptı. Öbür taraftan gelen arabayı göremedi, diğer sürücü de son anda çıktığı için kaçabildiği kadar kaçtı ancak vurdu. Hatıra için çekiyordum ama o anı yaşamak çok kötü, sadece anne ve babalar anlar. Allah kimseye göstermesin. Allah’a şükür oğlumun durumu iyi. Küçük sıyrıklarla atlattı, verilmiş sadakamız varmış. En acı hatıra oldu.

aw199585-04.jpg

aw199585-08.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar