Kızıldan çabuk sıkıldı! Hande Erçel, eski saçlarına geri döndü

Kızıldan çabuk sıkıldı! Hande Erçel, eski saçlarına geri döndü
Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri olan Hande Erçel, imaj değişikliğine giderek saçlarını kızıla boyatmıştı. Ünlü oyuncu yeni imajından çabuk sıkıldı. Eski saçlarına geri döndü.

Bambaşka Biri adlı dizisiyle ekranlara dönüş yapan Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda saçlarını kızıla boyatarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak güzel oyuncu, kızıl saçlarına hızla sıkılarak eski görünümüne geri döndü.

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk hayatıyla da sıkça konuşulan Hande Erçel'in yeni imajı hayranları tarafından pek beğenilmemişti. Kimileri yeni tarzını beğenirken, kimileri ise oyuncunun doğal halinin daha çekici olduğunu savunuyordu.

HANDE ERÇEL OKULLU OLDU

Oyuncu, değişen saç rengini Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile duyurdu. Erçel, eski saç rengine dönüş yaparken aynı zamanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olduğunu da belirtti. Güzel oyuncunun paylaşımı, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Hande Erçel'e yapılan yorumlarda, "Özlemiş okulunu", "Nasıl da yakışmış eski saçlar" gibi ifadeler dikkat çekti. Erçel'in okul kimlik kartını poz verirken göstermesi, hayranları tarafından sevgiyle karşılandı.

65b38dbb6c9a6233.webp

65b38dc073a9a109-w1200xh1500.jpg

65b38dca227cd171-w1200xh1500.webp

tt-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar