Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı bomba bir iddiada bulundu ''Ne dümenler...''

Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı bomba bir iddiada bulundu ''Ne dümenler...''
Öykü Serter'in sunduğu 'Kısmetse Olur Programı', 5 yılın sonunda YouTube'da tekrardan yayınlanmaya başladı. Eski yarışmacı Didem Delen, programın kurgu olduğunu iddia ederek, eski yarışmacıların yeniden ünlü olmak için yarışmaya katılmak istediğini söyledi.

Kısmetse Olur''un ikinci sezonuna damgasını vuran Didem Delen yeniden yayınlanan programa dair konuştu. Delen, yarışmayı sunmak için kendisine teklif geldiğini fakat güncel olarak sunuculuk yaptığı programı bırakmak istemediği için reddettiğini söyledi.

Kısmetse Olur yarışmasının kurgu olduğunu iddia eden Didem Delen şu açıklamalarda bulundu;  "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp ''Ben tekrar girmek istiyorum'' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar." 

 Delen, "Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir ''casting'' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım" şeklinde konuştu.

"NE DÜMENLER NE ENTRİKALAR..."

Didem, "9 erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!" diyerek programın kurgu olduğunu ve yetkililer ne derse onun yaşandığını doğruladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar