Kış çayı nedir? Neye iyi gelir?

Kış çayı nedir? Neye iyi gelir?
Sakinleştirici etkiye sahip olan çaylar arasındaki kış çayı stresin dengelenmesine yardımcı olur. Ses tellerinizin güçlenebilmesine destek veren kış çayı soğuk algınlığından dolayı meydana gelebilecek ses ile alakalı problemlerin tedavisinde yardımcı bir rol üstlenir.

Kış mevsimi geldiği zaman daha fazla tüketilmeye başlanan bu özel çay toksin maddelerin vücuttan atılmasına destek sunar. Aynı zamanda vücutta birikmiş fazla suyun dışarı atılması konusunda da yardımcıdır. Tansiyonu düzenlemeye yardımcı olan kış çayı doğal bir ağrı kesici olarak nitelendirilir. Boğaz, baş ve göğüs ağrılarının tedavisinde destekleyicidir. 

Kış çayı metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Doğrudan zayıflama etkisine sahip olmasa bile doğru diyet ve egzersiz programlarıyla birlikte tüketilirse zayıflamaya destek verebilir. Kış çayının içerisinde ödem ve toksin atımını kolaylaştırabilecek yardımcı bitkiler vardır. Bu sayede ödem ve toksinlere karşı da önlem alabilmenize yardım eder.

Özel kış çayını tüketerek hem kış mevsiminde ortaya çıkabilecek soğuk algınlığına karşı destekleyici içerik alabilir hem de dengeli bir diyet ile sağlıklı beslenme düzeninize katkı sağlayabilirsiniz. Kış çayı günde kaç defa içilir sorusunun cevabı ise değişkendir. Kişilerin bünyesine ve beslenme alışkanlıklarına göre farklı miktarlar öne çıkabilir.

KIŞ ÇAYI İÇİNDEKİLER

*Zencefil

*Yeşil Çay

*Nane

*Kuşburnu

*Okaliptus

*Adaçayı

*Ekinezya

*Ginseng

*Narçiçeği

*Hibiskus

*Tarçın

*Karanfil

*Havlıcan

*Portakal Kabuğu

*Ayva Kurusu

*Elma Kurusu

*Limon Kurusu

*Mandalina Kurusu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar