Kimseye küfür etmeyeceğiz diyen AKP adayı 10 saniye sonra öyle bir hakaret etti ki

Kimseye küfür etmeyeceğiz diyen AKP adayı 10 saniye sonra öyle bir hakaret etti ki
Yerel seçim çalışmaları kapsamında miting düzenleyen Yozgat'ın Kadışehri ilçesi AKP Belediye Başkan adayı Şabettin Aksoy halka seslendiği esnada skandal anlara imza attı.

Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde AKP’den Belediye Başkan adayı olan Şabettin Aksoy ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'ün düzenlediği mitinge skandal anlar yaşandı. Aksoy, seçim otobüsü üstünde halka hitap ederken 'Oy için kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz' diyerek vatandaşa söz verdi. Daha sonra mikrofonun açık olduğunu unutan Aksoy'un yanındaki AKP Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'e söyledikleri gündem oldu.

Aksoy’un Akgül'ün kulağına eğilerek, "Seçimi kazanırsak Ak Parti'ye geçeceğiz diyormuş g.vatlar" dediği tüm alanda duyuldu.

Bununla da sınırlı kalmayan anlarda bir olay daha yaşandı.

KÜRSÜYE ÇIKAN VEKİLE SUFLE VERDİ

Kürsüye çıkan milletvekili Akgül'ün kulağına tekrar eğilen başkan adayı Aksoy'un, "Kadışehir'de hiç böyle kalabalık olmadı ağabey. Muhteşemsin Kadışehri de" sözleriyle sufle verdiği görüldü.

Milletvekili Akgül, konuşması sırasında icraat ve vaatleri sıraladığı esnada Şabettin Aksoy tekrar devreye girdi ve milletvekilinin söylemesi için pek çok cümleyi kağıttan okumaya devam etti. O anlarda yaşanan her şey kayıt altına geçti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar