İYİ Partili isim Adnan Beker'den aylar sonra bomba seçim itirafı: Allah memleketi korumuş

İYİ Partili isim Adnan Beker'den aylar sonra bomba seçim itirafı: Allah memleketi korumuş
Yerel seçimlere aylar kala İYİ Parti ve CHP’den karşılıklı seçim çıkışı gelirken, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, çarpıcı bir itirafta bulundu Altılı masanın cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması durumunda daha bakanlıkları oluşturamayacaklarını söyleyen Beker, "Allah memleketi korumuş" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Tv100’de yayınlanan 'Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı' programına İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel konuk oldu.

Geçtiğimiz 14 ve 28 Mayıs seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunan İYİ Partili Adnan Beker, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin altılı masadaki ikinci büyük parti olduğunu söyleyen Beker, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Seçim kaybedildikten sonra bakıyoruz. Biz o masada herkesle eşit olduk. Herkese her şey dağıtılmış, bizim bir talebimiz zaten yoktu. Bizim bilmediğimiz Allah bilir ne protokoller vardı. HDP’yle protokol var mıdır bilmem.”

"AKŞENER HASTALIĞINA BULAŞMIŞ İNSANLAR"

Muhalefetin vatandaşın sıkıntılarını dinleyeceğine ülkeyi ikiye böldüğünü düşünen Beker, “Altılı masa seçimi kazanmış olsaydı biz daha bakanları oluşturamazdık. Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor. Adamlar "iyi ki kazanmamışız" diyor. Siz öbür tarafları hiç eleştirmiyorsunuz, devamlı Akşener hastalığına bulaşmış insanlar." ifadelerini kullandı.

"CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ ÖNCE KENDİLERİNE OY İSTEDİ"

Beker, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in İYİ Parti'ye yönelik açıklamalarına ilişkin ise "İdris Şahin, yaptığı toplantıda 'İYİ Parti'ye oy vermeyin, İYİ Parti, vekil çıkaramayacak. İYİ Parti'nin baraj sorunu var, oylarınız boşa gider' diye CHP'lilerin vekil adayları, İYİ Parti az vekil çıkarsın diye çalıştı. AK Partili milletvekilleri 'Bana oy verme Tayyip Bey'e oy ver' dedi ama CHP'li milletvekilleri önce kendilerine oy istedi." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar