Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a EYT çağrısı: Hemen Meclis'e getir!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a EYT çağrısı: Hemen Meclis'e getir!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haftalardır Meclis'e getirilmeyen EYT tasarısı için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

Yılan hikayesine dönen EYT tasarısı haftalardır TBMM raflarında bekletiliyor. Henüz Meclis gündemine alınmayan tasarı hakkında EYT''liler sürecin hızlandırılması gerektiğini savunurken, EYT''lilere bir destek de Kemal Kılıçdaroğlu''ndan geldi. 

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan''a seslenerek "''''EYT’lileri oyalamayı bırak. Millet senin bu seçim oyunlarından bıktı. İnsanlarımızın haklarını seçimlere malzeme etmeye çalışma'''' dedi. 

"HER ŞEYİ BERBAT ETTİN"

EYT düzenlemesinin TBMM''ye getirilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, ''''Her şeyi berbat ettin, son dakika çabaların zaten fayda etmeyecek. EYT’yi Meclis’e getir hemen'''' ifadelerini kullandı. 



EYT''LİLERİ BEKLEYEN TEHLİKE!

Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarına karşın EYT tasarısının Meclis''e ne zaman geleceği hala belli değil. AKP tarafından daha önce ilk maaşların Mart ayında yatacağı açıklanmış olsa da, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağını duyurdu. 10 Mart''ta seçim kararı alacak olan Erdoğan, söz konusu kararı almasıyla birlikte TBMM''yi de fesh etmiş olacak. Yani EYT tasarısı Şubat ayında da Meclis''e gelmezse EYT''liler aylarca emeklilik için beklemek durumunda kalacak. 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar