Kılıçdaroğlu: Sözüm söz huzuru getireceğim!

Kılıçdaroğlu: Sözüm söz huzuru getireceğim!
Giresun’da halka seslenen Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı veCHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Sözüm söz huzuru getireceğim, sözüm söz Türkiye için çalışacağım” dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Giresun’da konuştu. 

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Yağmurlu günde beraber olduğumuz için son derece mutluyum. Bir değişime hazır mıyız? Hak, hukuk istiyor muyuz? Sözüm söz, güzel baharlar getireceğiz, güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Artık kavgadan bıktık artık kucaklaşalım, sohbet edelim. Bir dünya sorun var, gelin çözelim. Huzuru ve bereketi getireceğiz. 

Demokrasi, özgürlük, iş, aş istiyor musunuz? Sizin hayalleriniz benim hedefim olacak. Gençler geleceğini başka ülkelerde değil kendi ülkesinde çalışarak, üreterek kazanmalı.

“FINDIĞIN KİLOSU 4 DOLAR”

Karadeniz için çay ve fındık stratejik üründür. Fındık sadece bizim için değil, dünya için son derece değerli bir üründür. Bu fındığı üreten bir numaralı ülkeyiz. Dünya bu fındıktan milyar dolarlar kazanıyor ama üreten kazanamıyor. Nasıl oluyor da elin oğlu kazanıyor da biz kazanamıyoruz? Sen her şeyi dolara bağladın, o zaman fındığı da dolara bağlayalım. Kilosu 4 dolar.

Şimdi hangi iftiraları atacağız diye sıraya girmişler. Yok öyle, yok böyle, yok masanın altı yok üstü. Terör bir insanlık suçudur. Kim yaparsa yapsın teröre karşı durmayan insan değildir. Teröre karşı ortak mücadele edeceğiz.

Bütün köy okullarını açacağız. Öğretmenler olacak. Köylerde aynı zamanda ziraat mühendisi, veteriner hekim olacak, teknisyenler olacak. Aylıklarını yine devlet ödeyecek. Onlar sizin için çalışacak, üretecek. Toprağın bereketli olmasını onlar sağlayacak.

İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. İş bulunamıyorsa o evde huzur yoktur. Sözüm söz huzuru getireceğim, sözüm söz Türkiye için çalışacağım.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar