Akşener: “Altılı masa neden dağılsın? Birlikte kazanacağımızı söylüyoruz”

Akşener: “Altılı masa neden dağılsın? Birlikte kazanacağımızı söylüyoruz”
Dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı masaya ilişkin birlik mesajı verdi: Biz kazanacağız!

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

İki siyasi lider dün akşam Ankara''da Ahlatlıbel Tesisleri''nde bir araya geldi. Görüşme sonrası ilk kez açıklama yapan Akşener altılı masaya ilişkin birlik mesajı verdi. Akşener sonrasında bir açıklamada Kılıçdaroğlu''ndan geldi. Kılıçdaroğlu "Verimli ve güzel bir toplantı oldu" dedi.  

Görüşme sonrasında Karar yazarı Elif Çakır''a konuşan Akşener, Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı cezanın ardından CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan sorunu ele aldıklarını söyledi.

“Masa dağılıyor mu” sorusuna yanıt veren Akşener, “Niye dağılsın Altılı Masa? Birlikte kazanacağımızı söylüyoruz” dedi.

“BU KONU MİHENK TAŞI”

Akşener, Altılı Masa’nın kimi aday göstereceğinin konuşulup konuşulmadığı konusunda ise, “Onu Altılı Masada konuşacağız. İstanbul meselesini konuştuk; onun dışında neleri konuşup konuşmadığımızı söylemedim. Çünkü bu konu gerçekten mihenk taşı” diye konuştu.

“GERGİN BİR DURUM YOKTU”

Akşener dağıtılan fotoğrafta her ikisinin de hayli gergin görünmesini kendisinin geçirmekte olduğu grip hastalığına bağladı, “Gergin bir durum yoktu” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar