Altılı masa liderleri onuncu kez bir araya geldi!

Altılı masa liderleri onuncu kez bir araya geldi!
Altılı masanın liderleri, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde onuncu kez bir araya geldi.

ALTILI MASA ONUNCU KEZ TOPLANDI!

Altılı masa liderleri Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde onuncu kez bir araya geldi. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "Bugün Altılı Masa''da adaylık konusu açılır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, onuncu kez Gelecek Partisi Genel Merkezi''nde toplandı.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün altılı masanın ana gündeminde adaylık konusunun mutlaka yer alacağını ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde toplanan altılı masada Ortak Politika Belgesine Geçiş Süreci ve başörtüsü meselesinin de ele alınması bekleniyor.

 

Altı siyasi partinin genel başkanları görüşme öncesinde “Yarının Türkiyesi İçin Cesaret Zamanı” başlığıyla ortak bir video paylaştılar.

 

Videoda altı genel başkanın kısa açıklamalarına yer verildi.

Genel başkanların açıklamaları şöyle:

MERAL AKŞENER: 2023’te milletimizle birlikte öyle bir tarih yazacağız ki 1923’te kavuştuğumuz bayram havası memleketimize yeniden yayılacak.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: Temiz bir Türkiye, aydınlık bir Türkiye, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz, hep beraber inşa edeceğiz, birlikte inşa edeceğiz.

ALİ BABACAN: Bu toprakların insanı ne badirelerden, ne krizlerden, ne afetlerden, ne savaşlardan çıkarttı bu ülkeyi. Yine başaracağız. El ele, omuz omuza hep birlikte başaracağız.

GÜLTEKİN UYSAL: Milletin gücü, azmi, kararlılığı her daim önüne örülmüş o duvarları yıkıp atmıştır.

AHMET DAVUTOĞLU: Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: Ülkemizin problemlerine çözüm üretmek adına bir yola çıktık. Bu masada sadece altı genel başkan yok. 85 milyon insanımız bu masada oturmaktadır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar