Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sonlandı

Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sonlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından iki lider herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ GÖRÜŞME SONLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında basına kapalı bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ardından iki lider açıklama yapmadan Ahlatlıbel Tesisleri''nden ayrıldı. 

"KILIÇDAROĞLU DAVET ETTİ"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu görüşme talebinin Kılıçdaroğlu’ndan geldiğini açıkladı.

CHP kaynaklarından basın mensuplarına yapılan açıklamada iki liderin görüşmesi için “Rutin görüşmelerden biri” ifadeleri kullanıldı. 
 

“MERAL AKŞENER İLE BİR SORUNUMUZ YOK”

Geçtiğimiz günlerde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Akşener ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Meral Akşener ile bir sorunumuz yok. Takvimi de hükümet programı belirlendikten sonra liderler olarak bir araya gelerek duyuracağız. İki toplantı yaptık. Ortak söylem ve hükümet programı ve geçiş programı başlıklarımızı konuşacağız. Akşener ile Ekrem Bey arasında eski bir dostluk var. O, Akşener''e ‘abla'' der. Yadırgamadık. Bizim belediye başkanlarımız Altılı Masa’nın da başkanlarıdır."

''''ADAY TESPİTİNDE HERKES HÜR VE BAĞIMSIZ''''

Akşener ise Kılıçdaroğlu''nun "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı” sözünü şu sözlerle değerlendirmişti: ''''Normalde Sayın Kılıçdaroğlu''nun söylediği söz oraya gitmekle alakalı değil. 6''lı masa toplandı ve Cumhurbaşkanı adaylığı liderlere bırakıldı. Sayın Kılıçdaroğlu''na şunu görevden alın şuraya koyun dersem bu içişlere karışmak olur. Aday tespiti konusunda herkes hür ve bağımsız''."

Öte yandan 6''lı masanın cumhurbaşkanı adayı merakla bekleniyor. 6''lı masanın 10''uncu toplantısı 5 Ocak''ta yapılacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar