Akşener'den EYT sonrası ilk sözler: Sırada emekli maaşı var!

Akşener'den EYT sonrası ilk sözler: Sırada emekli maaşı var!
EYT yasasının netliğe kavuşmasının ardından bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yapılan muhalefetin başarısına dikkat çekti. EYT'de ''Kazanan milletimiz oldu'' diyen Akşener, Erdoğan'a emekli maaşlarını işaret etti.

AKŞENER'DEN EYT AÇIKLAMASI: SIRADAKİNİ YAP DA GÖRELİM!

Son dönemde gerek KYK gerekse de EYT düzenlemesinin çıkması için yoğun mesai harcayan ve grup konuşmalarında da sık sık yer ayırdığı EYT yasasının kesinliğe kavuşması sonrası ilk açıklamasını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''''İşte bize böyle gel'''' diyerek, yeni beklentisini açıkladı.

''''BİZDEN ÖNCE YAP DA GÖRELİM'''' 

EYT''de detayların netleşmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden EYT''lileri tebrik eden Akşener, yaklaşan emekli zammını işaret ederek, emekli maaşının asgari ücret sınırına çıkarılması teklifini yineledi.

Akşener mesajında şu ifadelere yer verdi:

İşte bize böyle gel sayın Erdoğan... Siyasi rekabeti dedikoduyla değil, hizmetle yap da kazanan milletimiz olsun. Yapılan düzenleme EYT''li kardeşlerime hayırlı olsun. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Haydi bakalım, bizden önce yap da görelim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar