Kılıçdaroğlu esnaf çocuklarıyla görüştü: Söyle Kemal amca, söyle ne olur, kim bizi çıkaracak düzlüğe?

Kılıçdaroğlu esnaf çocuklarıyla görüştü: Söyle Kemal amca, söyle ne olur, kim bizi çıkaracak düzlüğe?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafların çocuklarıyla konuştu. Gençlerin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, "Gençleri düzlüğe çıkaracağım” dedi.

Kılıçdaroğlu esnaf çocuklarıyla görüştü

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir videoda, Kılıçdaroğlu zor zamanlar geçiren esnafların çocuklarını dinledi. Sorunlarını dinlediği çocuklardan bir tanesi, "Söyle Kemal amca, söyle ne olur, kim bizi çıkaracak düzlüğe?" dedi.

Ekonomik sorunlarla ilgili dertlerini dinlediği gençlerle fikir alışverişi yapan Kılıçdaroğlu'nun videosu "Gençlerin gerçekte neler yaşadığını bazen göremiyoruz. Bu kez esnaflarımızın evlatları olan gençlerle buluştum. Çözüm üretemeyen Saray’lı onlara kefen edebiyatı yapadursun, sorunlarını ben çözeceğim. Gençleri düzlüğe çıkaracağım" notuyla paylaşıldı. 

Kılıçdaroğlu’yla konuşan çocuklar ve gençler, korona virüs pandemisi kısıtlamalarının ailelerinin işlerini olumsuz etkilediğini ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını anlattı.

Konuşanlardan bir tanesi “Biz 3 kardeşiz, 2 yaşında bir kardeşim var. Onun ihtiyaçları oluyor, o daha çocuk, oyuncak istiyor. Bezi oluyor, maması oluyor. Bunları karşılamakta zorlandığımız günler oldu” dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar