Kibariye hayranı ile güvenliğin arasında kalıp sahneden düştü! Ünlü sanatçı ambulansla hastaneye kaldırıldı

Kibariye hayranı ile güvenliğin arasında kalıp sahneden düştü! Ünlü sanatçı ambulansla hastaneye kaldırıldı
Mersin'de halk konseri için sahneye çıkan şarkıcı Kibariye, kendisine sarılmak için sahneye atlayan hayranı ve hayranı engellemek isteyen güvenlik görevlisinin arasında kaldı. Çarpışma ile birlikte sahneden yere düşen Kibariye, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gökmen Örkmez / Günboyu

Ünlü şarkıcı Kibariye, Mersin'de dinleyicileriyle buluştu.

Şarkılarını seslendirdiği esnada birkaç hayranının, kendisine sarılmak için barikatları aşarak sahneye atlaması üzerine, güvenlik güçleri Kibariye'yi koruma altına almaya çalıştı. Sahneye atlayan vatandaş ile güvenlik görevlisi arasında sıkışan Kibariye, yüksekliği birkaç metre olan sahneden yere düştü.

SAĞLIK DURUMU HENÜZ NETLİK KAZANMADI

Söz konusu kaza anbean konsere katılanlar tarafından cep telefonu ile kaydedilirken, ortaya magazin tarihine geçecek görüntüler çıktı. Ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SAĞLIK BAKANI KOCA AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı” dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar