Kayseri'de korkunç kaza! En mutlu gün kabus oldu

Kayseri'de korkunç kaza! En mutlu gün kabus oldu
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde düğün konvoyundaki aracın başka bir araç ile çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Kayseri Kocasinan ilçesinde düğün konvoyundaki feci bir kaza meydana geldi.

Cırgalan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde yaşanan olayda, düğün konvoyundaki araçlar çarpıştı ve ortalık savaş alanına döndü. Kazada bir aracın motoru yola fırlarken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, E.E idaresindeki 38 EN 012 plakalı BMW marka araç ile H.D. idaresindeki 38 ADZ 597 plakalı Volkswagen marka otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Feci kazada, 38 EN 012 plakalı otomobil tramvay yoluna girdi, 38 ADZ 597 plakalı aracın motoru ise yola fırladı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralanırken, 38 EN 012 plakalı aracın sürücüsü kazanın ardından kaçtı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Kazanın etkisiyle tramvay seferlerinde aksama yaşandı.

Kazada hurdaya dönen 38 EN 012 plakalı aracın üzerinde asılı kalan ilginç yazılar da dikkat çekti. Aracın üzerindeki yazılardan biri "enerji", diğeri ise "biz hakkından gelemedik, artık yenge düşünsün" şeklindeydi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar