Kaza geçirdiği şehirde sahneye çıktı, gözyaşlarına boğuldu

Kaza geçirdiği şehirde sahneye çıktı, gözyaşlarına boğuldu
Amasya'nın Merzifon ilçesinde 15 ay önce gerçekleşen trajik kazada hayatını kaybeden 3 arkadaşını anma fırsatı bulan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, sahnede duygulandı.

21 Kasım 2022 tarihinde turne dönüşü tırla çarpışan minibüste bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybetmesinin ardından 8 kişi yaralanmıştı. Aralarında Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu yaralananlar, uzun bir tedavi sürecinin ardından iyileşerek yeniden sahnelere döndü.

Ceyhun Fersoy, Merzifon Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Tiyatro Festivali kapsamında "Pembe Pırlantalar" adlı tiyatro oyununda seyirci karşısına çıktı. Oyunun sonunda sahneye çıkan Fersoy, kazanın yaşandığı gün kendilerine yardım edenlere teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı. Konuşmasını sürdüremeyen oyuncuyu, sahnede bulunan arkadaşları teselli etti, seyirciler ise alkışlarla destekledi.

Tedavi sürecinde Merzifon'daki hastanelerde yardımlarını esirgemeyen sağlık çalışanlarına, Merzifon Belediyesi, Amasya Valiliği ve Amasya Belediyesi yöneticilerine teşekkür eden Fersoy, "Çok büyük bir kaza geçirdik. Allah düşmanımızın bile başına vermesin. Şimdi biz de Merzifon’daki oyunu duyunca koşarak geldik” şeklinde konuştu.

Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül de Fersoy'u teselli ederken, "Alkışların, sanatın devam etmesi hayatını kaybeden arkadaşlarımızı en güzel şekilde yaşatacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar