Kaynayan suya 1 kaşık ekleyin hastalıklara elveda deyin

Kaynayan suya 1 kaşık ekleyin hastalıklara elveda deyin
Kaynamakta olan suya zerdeçal ekleyerek sağlıklı bir içecek hazırlamak mümkün. Evde kolayca yapabileceğiniz bu kürün faydaları saymakla bitmiyor.

Zerdeçal, antioksidan ve antiinflamatuar özelliklerle dolu olduğundan vücudunuza pek çok fayda sağlıyor. Kaynamakta olan suya bir çay kaşığı zerdeçal ekleyerek, hem lezzetli bir kür elde edebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak biraz bal veya limon suyu ile de tat katabilirsiniz.

Bu içecek, soğuk kış günlerinde sıcak içecek ihtiyacınızı karşılamak veya güne enerjik bir başlangıç yapmak için ideal. Düzenli olarak tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye de yardımcı olur.

65f15ddfe37c4305-w1200xh599.webp

Ayrıca, bu karışım bağırsak sağlığını da destekler. Kabızlık problemi yaşayanlar veya bağırsaklarında tıkanıklık olanlar için metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle faydalı olur.

Bununla birlikte, düzenli olarak bir ay boyunca tüketildiğinde, gün boyunca yağ yakımını artırarak kilo vermeye yardımcı olur.

6.jpg

HAZIRLANIŞI OLDUKÇA BASİT

Kaynar suya bir tatlı kaşığı zerdeçal ekleyin ve 3-5 dakika kaynatın. Daha sonra karışımı ılıması için kenara alın. Bu karışımı sabah ve akşam tüketerek sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Şifa olsun!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar