Baldızı aşık etme büyüsü pahalıya patladı! Foyası ortaya çıkan büyücüden pişkin savunma

Baldızı aşık etme büyüsü pahalıya patladı! Foyası ortaya çıkan büyücüden pişkin savunma
Baldızını aşık etme iddiası, büyücüye 550 bin liralık bir ceza getirdi. Foyası ortaya çıkan büyücü, telefonla arandığında yaptığı iddiaları inkar etti. Cezadan kurtulmak için söylemini değiştirdi.

Ticaret Bakanlığı, sosyal medyada medyumluk yapan ve insanların duygularını sömüren binlerce kişiye milyonlarca lira ceza kesti. Bu cezalardan biri de, baldızını aşık etme büyüsü yaptığını iddia eden bir kişiye verildi. Ticaret Bakanlığı'nın uyguladığı ceza işlemi sonrasında, sözde büyücü söylemlerini değiştirmek zorunda kaldı.

GİDENİ GERİ GETİRENE 3 MİLYON 447 BİN CEZA KESTİ

Bakanlık, inanç ve duygu sömürüsü yapan sözde büyücü ve medyumlara sert bir şekilde ceza keserken, kısmet açma ve gideni geri getirme adı altında yapılan büyüleri sosyal medyadan reklamlarla pazarlayan altı kişiye 3 milyon 447 bin TL ceza kesti.

Ceza alan medyum ve büyücülerden biri, baldızını aşık etme büyüsü iddiasıyla dikkat çekiyordu. Ceza sonrasında taktik değiştirmek zorunda kaldı. Show Haber muhabiri, bu sözde hocalardan bazılarını arayarak durumu sorguladı. Büyücünün muhabirle yaptığı diyalog, pes dedirtti.

ekran-goruntusu-2024-03-14-100728-iolo.webp

MUHABİRLE OLAN DİYOLOĞU YOK ARTIK DEDİRTTİ

Muhabirle yapılan görüşmede, sözde büyücü aşağıdaki diyalogla konuştu:

Görüntülü arama yoluyla size bakım yapacağım. Eğer üzerinizde bir sıkıntı varsa zaten hissedersiniz. Ödeme için parayı hesaba İBAN numarasına EFT yapmanız gerekiyor.

Ücret ne kadar?

Sadece 300 TL.

Bu sadece ilk teşhis için mi?

Evet, sadece bakım için.

Peki, ardından tedavi için ne kadar ücret alıyorsunuz?

Gerekirse bakacağız, bazen gerekebilir bazen de gerekmez.

Sözde medyumun reklamlarında ise, "Baldızınıza olan ilginizi karşılıksız ve platonik aşk olmaktan kurtarabilirsiniz. Baldızınız istediğinizden çok daha fazla ilgiyi gösterebilir ve size aşık olabilir. Uygun fiyatlı bu büyü tam size göre" şeklinde tanıtım yapıyordu.

"BEN O İŞLERE GİRMEM GÜNAH"

Ticaret Bakanlığı'nın 550 bin lira ceza kestiği bu sözde medyum, kendisini arayana müşteri gibi davranarak şunları söyledi:

"Reklamı atan arkadaşlarımız yazmış, öyle. Ben o şekilde işlere girmem, çünkü o günah. Başka biri olsa belki de olabilirdi ya da dışarıdan birisi olsaydı. Bu büyü değil, sadece sıcaklık. Reklamlar sadece ilgi çekmek için yazılmıştı, bu büyü değil, sadece sıcaklık."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar