Kaymakam-İmam kavgası büyüyor: AKP'li başkanın kardeşine saldırdılar!

Kaymakam-İmam kavgası büyüyor: AKP'li başkanın kardeşine saldırdılar!
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Kaymakam ile cami hocası tartışmaları hala devam ediyor. Bu sefer Kaymakam tarafından darp edildiği iddia edilen cami hocasının bazı akrabaları AK Parti İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak'ı darp etti.

AKP'Lİ BAŞKANIN KARDEŞİNE SALDIRDILAR

Edinilen bilgiye göre Kulp'ta yaşanan Kaymakam-cami hocası tartışması hala devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Abdulselam Toprak'ın kardeşi M. Toprak, kaymakamlık binasına girerken cami hocasının bazı akrabaları tarafından sözlü bir tacize uğradı, sonrasında ise darp edildi.

Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi geldi. Olaya karışanların tespit edilmesi için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

383122.jpg

NELER OLMUŞTU

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili olan Burak Akeller, geçtiğimiz günlerde cuma namazı için gittiği Bahçelievler Camisi'nde imamın, hayatını kaybeden askerler ile alakalı bir dua okumadığını ve sonrasında ise Akeller'in, duanın okunması için imama bir uyarıda bulunduğu iddia edilmişti.

1487561.jpgOlayla ilgili yapılan haberlerde ve sosyal medyada, cami imamı M.K’nin hutbe okurken bazı bölümleri okumaması yüzünden Kaymakam Burak Akeller tarafından mikrofonla darp edildiği iddia edilmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar