Ali Yerlikaya dev FETÖ operasyonunu duyurdu: Onlarca kişi yakalandı!

Ali Yerlikaya dev FETÖ operasyonunu duyurdu: Onlarca kişi yakalandı!
İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya, 5 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bir 'Kıskaç-5' Operasyonlarında 27 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince FETÖ’ye yönelik 'Kıskaç-5' Operasyonu yapıldığını açıkladı. Yerlikaya’nın yaptığı paylaşıma göre, FETÖ kapsamında alınan ifadelerde örgüt üyesi/yöneticisi olarak ismi geçen, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen ve haklarında aranma kararı olan kişilere yönelik İzmir, Aydın ve Bursa'da yapılan operasyonlarda 20 şüpheli kişi yakalandı.

aw126375-01.jpg

27 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Haklarında arama kararı olan FETÖ mensuplarının, gözaltına alınmamak veya tutuklanmamak için saklandıkları, Gaybubet evlerinde bulunan kişilere yönelik Ankara ile Denizli'de yapılan operasyonlarda da 7 şüpheli kişi yakalandı. Buna göre, yapılan Kıskaç-5 Operasyonlarında 5 ilde toplam 27 şüpheli kişi yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

aw126375-02.jpg

ali-yerlikaya.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar