Kayınpeder damat kavgasında kayınpeder öldü, damat gözaltında

Kayınpeder damat kavgasında kayınpeder öldü, damat gözaltında
Konya'da kayınpeder ile damat arasında çıkan bir silahlı kavgada kayınpeder hayatını kaybederken, damadın akrabası bir ise yaralandı. Olayla ilgili damat ve başka bir şüpheli şahıs daha gözaltına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak'taki bir evde oldu. Edinilen bilgiye göre, tek katlı kerpiç bir evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızıyla ayrılık aşamasında olan damadı Gürkan G. ve orada bulunanlar arasında bir kavga çıktı. Çıkan kavgada Rıza Renkliışık ve damat Gürkan G.'nin akrabası İbrahim G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralı İbrahim G. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, Rıza Renkliışık olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Konya Şehir Hastanesine götürüldü. Renkliışık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastaneye kaldırılan İbrahim G. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. İbrahim G.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerden sonra damat Gürkan G. ile Sadık A.'nın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan Gürkan G.'nin ilk ifadesinde, dini nikahlı eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine geldiğini, burada görüşme esnasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle olayın yaşandığını söylediği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar