Katılanlara 1 ayda 300 bin lira verilecek: Yoğurt şirketi başvuruları almaya başladı

Katılanlara 1 ayda 300 bin lira verilecek: Yoğurt şirketi başvuruları almaya başladı
İzlanda merkezli yoğurt şirketi yeni bir program başlattığını açıkladı. Programa katılan ve başarı ile tamamlayanlara 302 bin TL ödül verilecek.

İzlanda merkezli yoğurt şirketi Siggi's, başlattığı 30 günlük Dijital Detoks Programı başlattığını açıkladı. Programı tamamlayan katılımcılara 10 bin dolar (mevcut kur ile 302 bin TL) ödül vereceğini belirtti.

yogurt-3-001.jpg

300 BİN TL ÖDÜLÜ ALMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

Şirket, program kapsamında hayatta dikkat dağıtan öznelerin çıkarıldığında daha güzel olacağını iddia ediyor. Bu kapsamda da en çok dikkat dağıtan araçlardan biri olarak telefonu görüyorlar. Bu yüzden katılımcılardan 1 ay boyunca telefon kullanmamalarını istiyorlar.

Şirketin halkla ilişkiler ve dijital strateji direktörü Kristina Drociak, bu meydan okumanın tamamen köklere dönüşle ilgili olduğunu ifade ederek, "Markamız, gereksiz şeylerden sıyrılmayı hedefliyor; tıpkı yoğurttaki daha az bileşen gibi, daha az dijital dikkat dağıtıcının daha tatmin edici bir yaşam sağlayabileceğine inanıyoruz. Programın amacı, 2024 ve sonrasında yeni sağlıklı alışkanlıklar başlatabilmeleri umuduyla, insanlara dijitalden arınmanın faydalarını göstermektir" şeklinde konuştu.

yogurt-kirmizi-biber-mj1.jpg

KATILIM ŞARTLARI VE ÖDÜLLER NEDİR?

Programa katılmak isteyenlerin, dijital detokstan neden faydalanmak istediklerini ve bunun Siggi'nin marka felsefesiyle nasıl uyum sağladığını anlatan 100 ila 500 kelime arasında "iddialı bir makale" yazmaları gerekiyor. Başvuruları değerlendirecek olan şirket, seçilen on kişiye 10 bin dolar ödül ve üç aylık Siggi's yoğurt istihkakı sunacak. Başvuru sahiplerinin 18 yaşında veya daha büyük olmaları istenirken, tüm kısıtlamalardan haberdar olmak için şirketin web sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar