Kastamonu kara yolunda kaza! 1 ölü 3 yaralı

Kastamonu kara yolunda kaza! 1 ölü 3 yaralı
Ankara-Kastamonu kara yolunda aynı yönde seyreden kamyona çarpan otomobil paramparça oldu. Otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’da Budamış Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Ankara’dan gelen otomobil sürücüsü Fatih Yıldız, direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden Y.D.’nin kullandığı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönen otomobilin parçaları etrafa saçıldı.

Kazada otomobil sürücüsü Fatih Yıldız, annesi Güllü Yıldız ve kardeşi Evsa Yıldız yaralanırken, eşi Kübra Yıldız ise araç içinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kastamonu Belediyesi itfaiye ekipleri, araçta sıkışan diğer yaralıları ise sıkıştıkları yerden kurtararak ambulansa bindirdi. Yaralılardan anne Güllü Yıldız, şehir merkezindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılar da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından polis ve trafik ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden Kübra Yıldız’ın cenazesi, sıkıştığı yerden kurtarılarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı. (İHA)

Kazaya ait görüntüler;

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar