İstanbul’da korkutan olay! Vinç yüklü TIR, beton direği devirdi

İstanbul’da korkutan olay! Vinç yüklü TIR, beton direği devirdi
Vinç yüklü TIR, virajı döndüğü esnada beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk yola devrildi. Direğin devrildiği sırada çevrede araç ve yayanın olmaması olası bir kazayı önledi.

İstanbul Ataşehir''de vinç yüklü TIR, virajı döndüğü sırada beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle direk yola devrilirken, o sırada yolda araç ve yayanın olmaması olası bir faciayı önledi.

İstanbul Ataşehir’de yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı. Ataşehir ilçesinin Ferhatpaşa Mahallesi Balaban Caddesi’nde dün öğle saatlerinde, iddiaya göre; Gürkan Mertoğlu yönetimindeki TIR, virajı döndüğü sırada orta refüjdeki beton elektrik direğine çarptı.

Büyük hengâme ile elektrik direği yola devrildi. Direğe bağlı olan teller yola saçıldı. Direğin devrildiği esnada yolda araç ve yayanın olmaması olası bir kazayı önledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve elektrik ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddenin giriş ve çıkışlarını trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemi alırken, ekipler elektriği kesti.

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından beton direk yoldan kaldırıldı, kapalı olan yol trafiğe açıldı.

İşte yaşanan olaydan görüntüler;

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar