Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzon oldu!

Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzon oldu!
Süper Lig'de 17. haftanın son karşılaşmaları bugün oynandı. Sahasında Giresunspor'u konuk eden Trabzonspor, 3-0'lık net bir skorla 3 puana ulaştı. Adana Demirspor ise İstanbulspor'a karşı adeta gol olup yağdı.

Geçtiğimiz hafta Karagümrükspor karşısında 4-1''lik skorla beklenmedik bir mağlubiyet alan Trabzonspor''da gözler Giresunspor karşılaşmasına çevrilmişti. Bordo-mavili taraftarlar, takımlarından alınan mağlubiyete reaksiyon göstermesini bekliyordu. Abdullah Avcı''nın öğrencileri sahadan 3-0''lık galibiyetle ayrılarak zirve yarışında kalacağının sinyallerini verdi. Alınan galibiyetle 29 puana ulaşan Trabzonspor, Süper Lig''de 5. sırada bulunuyor. 

Maça iki takımda temposuz bir oyun ile başladı. Karşılaşmada net gol pozisyonları yaşanmazken, 30. dakikada Trabzonspor''un kullandığı köşe vuruşunda Giresunspor forveti Rijad Bajic topu kendi ağlarına gönderdi. Soyunma odasına 1-0 üstünlükle giden bordo-mavili ekipte, 62. dakikada Naci Ünüvar, Enis Bardhi''nin yerine oyuna dahil oldu. 69. dakikada Uruguaylı yıldızı Maxi Gomez ile farkı 2''ye çıkaran Trabzonspor''da 75. dakikada Doğucan Haspolat karşılaşmanın son golünü ağlara göndererek skoru belirledi. Trabzonspor, Giresunspor karşısında 3-0 üstünlükle sahadan ayrıldı. 

ADANA DEMİRSPOR''DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından eli boş dönen Adana temsilcisi, sahasında ligin son sırasında bulunan İstanbulspor''u ağırladı. Karşılaşmaya tutuk başlayan Adana Demirspor''da kilidi açan gol 29. dakikada Belhanda''nın penaltı vuruşundan geldi. İlk yarıda başka gol olmazken, ikinci yarıya Adana Demirspor bambaşka bir oyun planı ile çıktı.

İKİNCİ YARI 5 GOL ATTILAR

İkinci yarının başlangıç düdüğünden itibaren rakip kaleyi bunaltın Adana Demirspor''da önce 49. dakikada Yusuf Sarı, ardından 55. dakikada Henry Onyekuru ağları sarstı. 65. dakikada ikinci kez penaltı kazanan şimşeklerde bu kez beyaz noktaya Badou Ndiaye gitti. Ndiaye''nin golüyle 4-0 öne geçen Adana Demirspor''da üst üste 5 oyuncu değiştirildi. Rotasyona dönen takım için 4-0''lık skor da yeterli olmadı. 79. dakikada yeniden Henry Onyekuru ile ağları bulan Adana temsilcisi, maçtaki son golünü 82. dakikada Gökhan Töre ile kaydetti ve sahadan 6-0 üstün ayrıldı.

GÜNDÜZ SEANSINDA DENGELER BOZULMADI

Süper Lig''de bugün oynana bir diğer karşılaşma ise Gaziantepspor ile Başakşehir arasındaydı. Başakşehir''in deplasmanda öne geçtiği ve skoru uzun dakikalarca koruduğu karşılaşmada 90+6''da gelen gol ile Gaziantepspor 1 puanı hanesine yazdırdı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar