Antalya sıcağında Trabzonspor'a soğuk duş!

Antalya sıcağında Trabzonspor'a soğuk duş!
Süper Lig'de 18. haftanın kapanış karşılaşmasında Alanyaspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe galibiyetinin ardından yeni bir seri yakalamak isteyen Trabzonspor''da şok sonuçlar üst üste geliyor. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrükspor''a 4-1 kaybeden Trabzonspor, bu gece de Alanyaspor karşısında darmadağın oldu. Sahadan 5-0''lık şok bir mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor''da yönetime ve teknik ekibe büyük tepki gösterildi.

İLK YARI HAVLU ATTI

Maça 14. dakikada Efecan Karaca ile bulduğu golle hızlı bir başlangıç yapan Alanyaspor, ilk yarının son çeyreğinde Ahmed Hassan''ın üst üste 2 golü ile soyunma odasına 3-0 önde gitti. İkinci yarıda da oyunun net hakimi olan Alanyaspor, 75. dakikada Wilson Eduardo ve 78. dakikada Yusuf Özdemir ile skoru 5-0''a getirdi. Bu galibiyetle birlikte Alanyaspor puanını 24''e yükseltirken, Trabzonspor 29 puanda kalarak zirveden iyice uzaklaşmış oldu. 

BAŞAKŞEHİR BEN DE VARIM DEDİ!

Sezona hem Avrupa hem de ligde iyi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu''nun öğrencileri, üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Galatasaray karşısında 7-0''lık bir hezimet yaşayarak Dünya Kupası arasına girmişti. Zirveden uzaklaşma sinyalleri veren İstanbul ekibinde, her şey normale dönmüş durumda. Bugün sahasında ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor''u 2-1 mağlup ederek 34 puana ulaşan Başakşehir, zirve ile arasındaki puan farkını 5''e indirdi.

"MHK DERHAL İSTİFA ETMELİ"

Başakşehir mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Sancak, "Aslında Beşiktaş maçına gitmek gerek. Önceki sene Adana''daki Beşiktaş maçını katleden Şansalan ve ekibi, İstanbul''daki maça da verildi. O maçta yaşananlara baktığınız zaman 3 penaltı ve 1 kırmızı kart verilmedi. Sivasspor-Galatasaray maçında verilmeyen golle gölgede bırakıldı. MHK gözümüze soka soka, bir önceki yıl problem yaşadığımız hakemi, maç verilmemesine rağmen Beşiktaş-Adana Demirspor maçına veriliyor. Adana Demirspor-Başakşehir maçına verilse yine sesimizi çıkartmayacağız. Başka bir maça verilse yine sesimizi çıkartmayacağız. Burada kesinlikle art niyet arıyoruz. Buradan Sayın Mehmet Büyükekşi''ye mesajım olsun, güzel işler yapıyorsun, iyi niyetli çalışıyorsun, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu''nu istifaya davet ettin, istifa ettiler. Şu dakikadan itibaren bu ligin doğru düzgün, adaletli gitmesini istiyorsan derhal ve ivedilikle MHK''nın istifasını istemesi gerek." dedi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar