Kan donduran olay: Diri diri mezara koydular! Ölüme mahkum ettiler

Kan donduran olay: Diri diri mezara koydular! Ölüme mahkum ettiler
Brezilya'da bir kadın dövülerek mezarlığa gömüldü. Mezarda 10 saatten fazla mahsur kaldıktan sonra, mezar kazıyıcıları tarafından çimento ve kan fark edilmesnin ardından kurtarıldı.

Akıl almaz olay Brezilaya''da yaşandı. Visconde do Rio Branco Belediye Mezarlığı''nda bir kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıktı.

Brezilya''nın güneydoğudaki Minas Gerais eyaletindeki Visconde do Rio Branco Belediye Mezarlığı''nda bir kadının gömülü halde bulunmasının ardından şüpheli iki adam önce gözaltına alındı ardından tutuklandı .

Polis, 36 yaşındaki ve 4 çocuk annesi kadının 28 Mart''ta evinden dövülerek sürüklendiğini ve ardından defin alanına bırakıldığını söyledi.

Hastane personeli tarafından edinilen bilgilere göre; Mezarlıktan canlı çıkartılan kadın şu anda yoğun bakımda olduğunu ve parmağının kesilmesi gerekebileceğini belirtti.

Kurban, mezar kazıcıları mezarın yakınında taze çimento ve kan fark edene kadar 10 saat boyunca yeraltında hayatta kalmayı başardı.

Mezar kazıcıları, yardım isteyen bir kadın sesi duyunca hemen polisi aradı.

Polis şefi Diego Candian, isimleri açıklanmayan 20 ve 22 yaşlarındaki sanıkların daha önce silah ve uyuşturucu kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklandığını belirtti..

Polis, suçla ilgili üçüncü bir şüpheliyi aradıklarını söyledi. (Haber Merkezi)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar