Simpsonlar'ın bir kehaneti daha gerçekleşti: Tam 29 yıl önce Trump'ı tahmin etti

Simpsonlar'ın bir kehaneti daha gerçekleşti: Tam 29 yıl önce Trump'ı tahmin etti
Dünyanın en uzun soluklu dizilerinden biri olan Simpsons, 30 senedir televizyon ekranlarından dünyanın dört bir yanındaki insanları şaşırtmaya devam ediyor. Bu kez Simpsonlar'ın Donal Trump'ın davasını tahmin etmesi, sosyal medyada gündem yarattı.

Geleceğe dair tahminler yürütüldüğü Simpsonlar’ın (The Simpsons), bu zamana kadar Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, koronavirüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması,Greta Thunberg’in ikonik iklim değişikliği konuşması ve Game Of Thrones’un dönüşüne kadar pek çok olayı önceden tahmin ederek bizlere izlettiği bir gerçek. Son esrarengiz olay ise Donald Trump''ın davası oldu. 

Sosyal medya uygulaması olan Twitter''da bir kullanıcı tarafından 5.sezonun 14. bölümünde olan “Lisa Malibu Stacy''ye Karşı” bölümünde Trump''ın davasının önceden yayımlandığı belirtildi.

17 Şubat 1994 yılında yayılanan bölümde haber spikeri Kent Brockman''ın yeni Malibu Stacy bebeğinin piyasaya sürülmesiyle ilgili uzun bir raporu anlardan bir fotoğraf paylaştı.

“Lisa Malibu Stacy''ye Karşı” isimli bölümde haber spikeri Brockman ABD başkanının tutuklanmasından kısa bir şekilde bahsederken 28 dakika boyunca Barbie sahtekarlığını anlatıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bölümün sonrasında Donald Trump’ın mahkeme karşısına çıktığı 4 Nisan 2023 tarihinde Barbie filminin fragmanın yayınlaması kehanet iddialarını güçlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar