Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Demet Güven Akyıldız

Demet Güven Akyıldız

Bella Hadid: Her gün tedavisi olmayan acılar çekiyorum

58 milyon takipçisi olan Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile hastalığını açıklayan ünlü model, çektiği acıların tedavisi olmayan Lyme hastalığı sebebiyle daha da katlanılmaz olduğunu ilk kez söyledi.

Lyme hastalığına bağlı komplikasyonlar yüzünden sağlık sorunları olan Bella Hadid son günlerde epey acı çekiyor. Tedavisi olmayan acılar çektiğini ifade eden Hadid takipçilerine tavsiyelerde bulundu.

Geçen yıl kanal tedavisi yaptırdığı ön alt dişlerinden birinin altında bir enfeksiyon oluşan Hadid, dişi ve genel olarak çenesini de etkilemeyen hastalık yüzünde acı çekiyor.

Hadid''in söylediğine göre, enfeksiyon hafif çaplı da olsa yayıldı.

Hadid, paylaşımında "Kalbimin derinliklerinden sanki bu dişimin çekilmesi gerektiğini hissediyorum. Böylece geri kalanları kurtarabiliriz" paylaşımında bulundu.

2012 YILINDAN BERİ BU ACILARI ÇEKİYOR

Bella Hadid, alt dişinin çekileceğini ve böylece sorundan kurtulacağını belirtti. Hatta diş doktoruna gitmek için hiç bu kadar heyecan duymadığını sözlerine ekledi.

Bella Hadid, iki ay önce de yaptığı bir başka paylaşımda çenesindeki ağrıdan şikayet etmiş ve "Orada, içerilerde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorum" demişti. Hadid, yaşadığı bu sağlık sorununu da 2012''den bu yana mücadele ettiği Lyme hastalığına bağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları