Ünlü futbolcu grup seks partisinde tanıştığı modeli öldürmüştü: Şimdi teknik direktör olmak için hazırlanıyor

Ünlü futbolcu grup seks partisinde tanıştığı modeli öldürmüştü: Şimdi teknik direktör olmak için hazırlanıyor
Eski kaleci Bruno, model Elisa Samudio'nun kaçırılması ve öldürülmesi olayını, vücudunun köpeklere atması olayından hüküm giymişti. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan kaleci şimdi ev hapsinde ve profesyonel antrenör olmayı hedefliyor.

EGEMEN İSAR/GÜNBOYU

Bruno ve model Elisa Samudio olayı, Brezilya futboluna gölge düşüren en korkunç hikayelerden biri.

Atletico Mineiro ve Corinthians formaları giyen ünlü kaleci Bruno Fernandes de Souza, 2010 yılında kendisinden hamile kalan ve bebeği aldırmayı kabul etmeyen kız arkadaşı Eliza Samudio''yu öldürdükten sonra cesedinin bir kısmını gömdü, bir kısmını da köpeklere yedirmişti.

Brezilyalı kaleci, Samundio ile bir grup seks partisinde tanıştığını ve eylem sırasında prezervatifinin kırıldığını iddia ederek suçunu kabul etti. 

2013 yılının Mart ayında Brezilya adaleti, neredeyse üç yılını mahkeme öncesi gözaltında geçiren  Bruno’yu 22 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ancak, 2017 yılında, temyiz duruşmasındaki gecikme nedeniyle tahliye talebinin ardından, geçici olarak serbest bırakılmasını sağladı. İki ay sonra hapishaneye döndü, ancak 2019''da ev hapsine geçerek kalıcı olarak serbest bırakıldı.

Şimdi, Bruno sadece yarı özgür değil, aynı zamanda profesyonel futbolda bir koç olarak çalışmayı arzuluyor ve en iyi kulüplerdeki elit sporcuların zihinsel gelişimine odaklanıyor.

Şu anda 37 yaşında olan de Souza, geçici olarak serbest bırakıldıktan sonra yaptığı davranış hakkında konuşan oyuncu şunları söyledi:

"Olan oldu. Bir hata yaptım, ciddi bir hata ama hayatta hatalar olur. Fena değilim. İnsanlar bir hata yüzünden hayallerimi gömmeye çalıştı ama ben Tanrı''dan af diledim, bu yüzden kariyerime devam ediyorum dostum .”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar