Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı açıklamanın ardından kamuya engelli memur atamasının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kamuya 2 bin 392 engelli atamasının yapılacağı tarihi ilan etti. Peki Kamuya engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KAMUYA ENGELLİ MEMUR ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarının ve kamu kurumlarına yerleştirmeler için tercihlerin 10-19 Ocak 2024 tarihleri arasında alındığı biliniyor. Ancak, EKPSS tercih sonuçlarının ve engelli memur atamalarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

EKPSS tercih sonuçlarının ve kamuya engelli memur atamalarının ne zaman gerçekleşeceğiyle ilgili net bir açıklama yapıldı. Buna göre, kamuya 2 bin 392 yeni engelli atamasının sonuçları 19 Şubat Pazartesi günü açıklanacak. Bakan Göktaş, atamaların pazartesi günü gerçekleşeceğini belirtirken, bu atamaların kamudaki engelli memur sayısını 68 bin 396'ya yükselteceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar