Kamu bankasından ayda 2 bin 550 lira ödeme kolaylığı: Acil ihtiyacı olanlara kredi fırsatı

Kamu bankasından ayda 2 bin 550 lira ödeme kolaylığı: Acil ihtiyacı olanlara kredi fırsatı
Halkbank yaşanan ekonomik sıkıntılar devam ederken ayda 2 bin 550 lira geri ödeme ile vereceği krediyi duyurdu. İşte detaylar...

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ / GÜNBOYU

Halkbank son yayımladığı kredi fırsatında müşterilerine 50.000 TL’ye kadar kredi alabileceklerini bu krediyi de 36 ay vade ile rahat rahat geri ödeyebileceklerini duyurdu.

Halkbank’ın yeni kredi fırsatında en çok dikkat çeken ise aylık %2,89 gibi düşük bir faiz oranı uygulayacağı oldu. Sıkılaştırılan banka politikaları ve son dönemde banka faizlerinde artışa gidilmesi Halkbank’ın kredi fırsatındaki faiz oranıyla krediye rağbetini çoğaltıyor.

HALKBANK KREDİSİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Halkbank’ın müşterilerine sunduğu son kredi kampanyasında 36 ay vade ile 50.000 TL’ye kadar %2,89 gibi düşük faiz oranı ile kredi alabileceklerini duyurdu. Bankalarda belirlenen politikalar çerçevesinde Halkbank 50.000 TL üzeri kredi taleplerinde vade oranlarının 24 aya kadar düşeceğini de belirtti. Bununla beraber Halkbank müşterilerine geri ödeme planlarında da bir kolaylık sağlayarak istedikleri ödeme planları ile kredilerinin geri ödemelerini gerçekleştirebileceklerini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar