Deprem sonrası kahreden görüntüler! Enkazın altında böyle seslendi: Arkada kardeşim var kurtarın

Deprem sonrası kahreden görüntüler! Enkazın altında böyle seslendi: Arkada kardeşim var kurtarın
Kahramanmaraş'da meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremin hemen sonrasında yıkılan binalarda, enkaz altında kalan vatandaşları arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır Bağlar''da yıkılan bir binanın altında kalan yurttaşlar, kendilerini kurtarmaya gelen vatandaşlarla iletişime geçti. Yıkılan binanın enkazı altında kalan genç, kameralara "Arkada kardeşim var. Ses geliyor." dedi

Kahramanmaraş merkezli çevre illeri de etkileyen şiddetli depremin ardından yıkılan binaların enkazı altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Diyarbakır Bağlar''da yıkılan bir binanın altında kalan aile fertleri ise kendilerini kurtarmaya gelenlere seslerini duyurmaya çalıştı. Enkaz altında yardım bekleyen bir genç ise kurtarılanlarla konuştu.

"KARDEŞİM ARKAMDA, SES GELİYOR"

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde yıkılan bir binanın enkazı altında kalan bir vatandaş, çevredeki vatandaşlara sesini duyurmayı başardı. Enkaz altında görüntülenen bir genç,  "Ablam, kardeşim ve ben buradayız. Kardeşim tepki veriyor. Ses geliyor. Arka tarafta. " dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar