Kağıthane'de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü!
Kağıthane'de daha önce çatlak olduğu iddia edilen istinat duvarı çöktü. Duvar 4 aracın üzerine yıkılırken yanında bulunan binada hasar oluşup oluşmadığı tespit ediliyor.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi Rumeli Caddesi'nde  gece saatlerinde istinat duvarı çöktü. İddiaya göre, daha önce çatlaklar oluşan taş duvar, büyük bir gürültüyle 4 aracın üzerine yıkıldı. Olayda kimse yakalanmazken duvarın altında kalan araçlar kullanılamaz hale geldi. 

 

kagithanede-istinat-duvari-4-aracin-uzerine-coktu2-4772-dhaphoto4.jpg


Duvarın çökmesinin ardından yan tarafta bulunan 5 katlı binada hasar olup olmadığı ise araştırmalar sonucu belirlenecek

kagithanede-istinat-duvari-4-aracin-uzerine-coktu2-4772-dhaphoto5.jpg
 

"ÇATI UÇTU ZANNETTİK"

İstinat duvarının altında otomobili kalan vatandaş, “Sesi duydum. Camdan baktık. Duvar devrilmiş bizim aracın üzerine" dedi. Bina sakinlerinden Songül Dem de, “Duvar dışarı doğru duruyordu. Duvarda zaten hasar varmış. Çatlaklar varmış. Arabalar altında kaldı. Şu anda kimseye bir zarar gelmedi" diye konuştu. Bir bina sakini ise, “Gece saat 01.30 sıralarında uyuyorduk. O sıra şiddetli bir rüzgâr sesi geldi. Baştan anlamadık, çatı falan uçtu zannettik. Sonra komşular arayınca, istinat duvarının çöktüğünü anladık. Hemen aşağı indik. Ekipleri aradık, bu halde yani. Şu an evde zarar var mı, bilmiyorum. İtfaiye ekipleri ve mühendisler inceleme yapacak. Ondan sonra bize söyleyecekler" dedi. 

kagithanee.jpg

 

kagithanede-istinat-duvari-4-aracin-uzerine-coktu1-3798-dhaphoto1.jpg

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar