Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası el ele poz verdi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası el ele poz verdi
Geçtiğimiz günlerde bir eğlence ortamında bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkan Kadir Doğulu, gündeme bomba gibi düşmüştü. İhanet iddialarının ardından Doğulu-Neslihan Atagül çifti katıldıkları bir organizasyonda el ele poz verdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Hakkında çıkan ihanet ve imam nikahı iddialarını kesin net bir dille yalanlayan Kadir Doğulu, ''''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'''' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy''de el ele ortaya çıkmıştı. Şimdi de katıldıkları bir organizasyonda el ele poz verdi.

Her fırsata güzel oyuncu Neslihan Atagül’e olan aşkını dile getiren, Doğulu’nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

KADİR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Kadir Doğulu da hakkında çıkan iddialar için ''''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok'''' açıklamasını yaptı.

KADIKÖY''DE EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Ortaya atılan iddialar sonrası bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu, Kadıköy''de el ele görüntülendi. İkilinin samimi halleri ise evlilikte bir krizin yaşanmadığını gözler önüne serdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar