Kritik Kabine toplantısı bugün! İşte masadaki konular

Kritik Kabine toplantısı bugün! İşte masadaki konular
Bugün gerçekleşecek olan Kabine toplantısında yılbaşında yapılacak zamma ilaveten verilmesi planlanan refah payının da masada konuşulması bekleniyor. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak.

KRİTİK KABİNE TOPLANTISI BUGÜN! İŞTE MASADAKİ KONULAR

Haber Global''da yer alan habere göre, Bugün yapılacak olan Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilere açıklama yapacak.

BAŞÖRTÜSÜNE İLİŞKİN KONULAR KONUŞULACAK

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsüne ilişkin anayasa değişiklik teklifi için hafta boyunca muhalefet partileri ile yaptığı görüşmeler hakkında sunum toplantıda sunum yapacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden Sarıyer''deki kazıya ilişkin açıklama

İŞÇİ, MEMUR VE EMEKLİNİN BEKLEDİĞİ MÜJDE MASADA

Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren enflasyonla mücadele ve enflasyona karşı alınacak önlemler tartışılacak. İşçi, memur ve emekliler için yılbaşında yapılacak zamma ilaveten verilmesi planlanan refah payının da görüşmede masaya yatırılacak.

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadele de Kabine''nin gündemindeki bir diğer başlık olacak. Rusya- Ukrayna savaşı ile tahıl koridorunun işleyişi masada olması muhtemel başlıklar arasında. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar