Kaan Kahriman kimdir? Milli Halterci Kaan Kahriman kaç yaşında, nereli?

Kaan Kahriman kimdir? Milli Halterci Kaan Kahriman kaç yaşında, nereli?
Kaan Kariman, Avrupa Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak ülkeye döndü. Bu şampiyonluğun ardından birçok kişi Milli Halterci Kaan Kariman'ın hayatını merak etmeye başladı. Peki Kaan Kahriman kimdir? Milli Halterci Kaan Kahriman kaç yaşında, nereli?

Kaan Kahriman kimdir?

Milli halterci Kaan Kahriman, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Bu olayın ardından sporcu Kaan Kahriman'ın hayatı ve başarıları merak konusu oldu. Peki Kaan Kahriman kimdir? Milli Halterci Kaan Kahriman kaç yaşında, nereli?

KAAN KARİMAN KİMDİR?

Kaan Kahriman, 2004 yılında dünyaya geldi. Antalya'da bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda eğitim gördükten sonra Ankara'da bulunan Eryaman Şehit Ertan Akgül Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitimine devam etti. Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde spor eğitimi almakta olan Kahriman, başarılı bir kariyere sahiptir.

Kaan Kahriman'ın sportif başarıları da dikkat çekici. Avrupa Gençler Halter Şampiyonası'nda 2018 yılında 62 kiloda bronz madalya kazandı.

2021 Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde koparmada altın, toplamda ise 61 kiloda gümüş madalya elde etti. 2022 yılında Yunanistan'ın Kandiye kentinde düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası'nda koparmada altın madalya kazandı. Ayrıca, Romanya'da gerçekleştirilen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın madalya elde etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar