Bomba iddia: Jorge Jesus'un yeni takımında ilk transferi Icardi

Bomba iddia: Jorge Jesus'un yeni takımında ilk transferi Icardi
Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un Suudi Arabistan takımı Al Hilal'e gideceği ve ilk transferi olarak Mauro Icardi'yi transfer edeceği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-23 sezonunu şampiyon noktalayan Galatasaray’ın şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden Mauro Icardi’nin geleceğindeki belirsizlik sürüyor.

Sabah’ın aktardığına göre, Fenerbahçe’den ayrılan Jorge Jesus, Suudi Arabistan'da eski çalıştırdığı takıma geri dönecek. 2018-2019 yılları arasında Al Hilal'i çalıştıran teknik adam, 25 maça çıktı. 20 galibiyet elde eden Jesus, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 2.56 puan ortalaması yakaladı.

Al Hilal'in başına geçecek olan Jesus'un yapacağı transferin ise Icardi olacağı söylendi.

Başarılı teknik adam, Al Hilal yönetiminden Icardi için şartların görüşülmesini talep etti.

Jesus'un Türkiye'den başka yıldızlara da kanca takacağı kaydedilirken, bonservisi Paris Saint Germain'in elinde bulunan ve Sarı-Kırmızılılar'ın görüşmeler yaptığı Icardi için 25 milyon Euro'luk teklife hazırlanıldığı iddia edildi.

Sezon başında PSG'den Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı forma ile 26 maçta 23 kez gol sevinci yaşadı. Arjantinli yıldız, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar