İzmir'de vinç devrildi: Ölü ve yaralılar var!

İzmir'de vinç devrildi: Ölü ve yaralılar var!
İzmir'de bir otel inşaatında çalışan vinç devrildi, ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

İZMİR'DE OTEL İNŞAATINDA VİNÇ DEVRİLDİ! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir otel inşaatındaki kule vincin bir kısmı devrildi. Kazada 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Yaşanan facianın ardından kaza yerinden bilgileri aktaran İHA muhabiri Ali İhsan Çiftçi, "Çok sayıda ölünün olduğu belirtiliyor. Yaklaşık 1 saat önce meydana geldi bu olay. Burada itfaiye ekipleri çalışmalarına devam ediyorlar. Biz olay yerine geldiğimizde 1 yaralının çıkartıldığını gördük. Enkaz altında birileri var mı o konuda net bir bilgimiz yok. Vincin düştüğü alan şantiye alanı olduğu için aşağıya düşmesiyle birlikte etrafa saçılıyor. Etraftaki araçlar da bu saçılmada zarar gördü. Teyide muhtaç bir bilgi olarak, maalesef ölü ve yaralıların olduğu bilgisi var. Hayatını kaybedenlerin şantiye alanındaki işçilerden olduğu biliniyor. Tehlike devam ediyor, polis ekipleri bu alanı çevreledi." dedi. 

"5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ"

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bornova ilçemizde bir inşaatta vinç yükseltme çalışması esnasında meydana gelen kazada maalesef 5 vatandaşımız vefat etmiştir. 2 kişi de yaralımız vardır. Şehrimize geçmiş olsun…" açıklamasını yaptı. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar