İzmir’de Tunç Soyer’in üzeri çizildi mi? Barış Yarkadaş canlı yayında Özgür Özel’in aklındaki ismi açıkladı

İzmir’de Tunç Soyer’in üzeri çizildi mi? Barış Yarkadaş canlı yayında Özgür Özel’in aklındaki ismi açıkladı
Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında, CHP lideri Özgür Özel’in yerel seçimlerde İzmir’de Tunç Soyer dışında başka bir ismi aday göstereceğini iddia etti.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları hızlandı. Özellikle AKP karşısında kazandığı il ve ilçelerde yeniden üstünlük elde etmek isteyen CHP, büyükşehir belediyeleri adaylarını duyurmaya devam ediyor. Ankara, İstanbul ve İzmir’in kritik öneme sahip olduğu seçimlerde CHP’nin yeniden kazanıp kazanamayacağı ise oldukça merak ediliyor. Genel başkan Özgür Özel’in İstanbul ve Ankara’da yoluna mevcut belediye başkanları ile devam etme kararı sonra gözler İzmir’de göstereceği adaya çevrildi.

Özel’in şimdilerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’i yeniden aday çıkarıp çıkarmayacağı gizemi korurken, Gazeteci Barış Yarkadaş’tan bomba bir kulis bilgisi geldi.

ÖZEL İBREYİ O İSME ÇEVİRDİ

TV100’de yerel seçimlere ilişkin konuşan Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde İzmir’de havaların tamamen değiştiğini vurguladı.

Bir bilgi aldığını ama doğrulatamadığını belirten Yarkadaş, Tunç Soyer ile Özgür Özel’in görüştüğünü ifade etti. Özel’in İzmir’de Soyer yerine başka bir ismi düşündüğünü aktaran Yarkadaş, “Özel'in Olgul Atilla'ya ibreyi çevirdiğini bilgisini aldım” dedi.

Atilla'nın hem genç olması, hem Bornova Belediye Başkanlığı'nı yapmış olmasının adaylık için güçlü bir neden olduğunu söyleyen Yarkadaş, “İmamoğlu ve Özel ile eşit derecede yakın olması ibrenin Atilla'ya çevrilmiş olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

EGE'DE OY PATLAMASI AYPACAK KAMPANYA...

İddialar üzerine Atilla'yı aradığını ifade eden Yarkadaş, şunları söyledi: "Atilla, Tüm arkadaşlarımız kıymetli, ismi geçenler hepsi saygıdeğerler. Bu görev bana verilirse Türkiye'nin en başarılı belediyecilik anlayışını Türkiye'de kökleştirmek istiyorum. İzmir'i Türkiye siyasetinin sanatının sporunun süper ligine çıkarmak istiyorum dedi”

Atilla’nın Özel’in Egeli olmasından dolayı tüm partilerden oy almak istediğini belirttiği belirten Yarkadaş, “Atilla 'Ege'de oy patlaması yapabileceğimiz bir kampanya yapmak istiyorum' dedi" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar