Ali Babacan’dan dikkat çeken İmamoğlu paylaşımı: Sosyal medyada gündem oldu

Ali Babacan’dan dikkat çeken İmamoğlu paylaşımı: Sosyal medyada gündem oldu
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı 'İmamoğlu' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Yerel seçimle 3 aydan kısa bir süre kala, siyasi partiler de çalışmalarına hız kazandırdı. 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını belirten DEVA Partisi, son olarak Akdeniz illerindeki adaylarını duyurmuştu.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Genel Başkanı Ali Babacan’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ‘İmamoğlu’ paylaşımı dikkat çekti.

İMAMOĞLU'NA DEVA

Adana’nın İmamoğlu ilçesini ziyaret etme hazırlığında olduğunu belirten Babacan, , ziyaret öncesinde ilçeye ilişkin özel bir not paylaştı.

Babacan paylaşımında, "İmamoğlu'na DEVA" notunu düşerek 9 Ocak Salı günü Adana İmamoğlu'nda gerçekleştirecekleri vatandaş buluşmasını duyurdu.

deva.jpg

Sosyal medya kullanıcıları, Babacan'ın paylaşımına yorumlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğraflarını ekledi. Bu durum, paylaşımın altında farklı yorumlara ve değerlendirmelere sebep oldu.

gdv1pqpwkaactr7.jpeg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar